SKŁADNIKI:
4
kiełbaski grillowe Hańderek,
1
papryka czerwona,
4
małe cebule,
1
cukinia,
1
gruszka,
8
sztuk pomidorków cherry,
1
łyżka oleju,
sól,
pieprz,
przyprawa do grilla.
PRZYGOTOWANIE:
1. Kiełbaski kroję na mniejsze kawałki. Paprykę oczyszczam z gniazd
nasiennych i kroję w kostkę. Cebulki obieram i przekrawam na pół.
Cukinię kroję w grubsze plastry. Gruszkę obieram i kroję w
grubszą kostkę.
2.
Na patyczki do szaszłyków nabijam naprzemiennie paprykę, kiełbaski,
cebulę, cukinię, gruszkę oraz pomidorki cherry.
3.
Szaszłyki skrapiam olejem i oprószam solą, pieprzem oraz przyprawą
do grilla. Szaszłyki układam na grillu i grilluję po około 10
minut z każdej strony.
Grillowanie tylko z wędlinami Hańderek !!!
I'm usually to running a blog and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and maintain checking for brand new information. online casino slots
OdpowiedzUsuń