SKŁADNIKI:
25 dag fasolki szparagowej,
1 puszka kukurydzy konserwowej,
1 słoiczek cebulki marynowanej,
1/2 słoika selera konserwowego wiórki,
3 jajka,
3,5 łyżki Majonezu Kieleckiego WSP SPOŁEM,
sól,
pieprz.
PRZYGOTOWANIE:
1. Fasolkę szparagową obieram i gotuję do miękkości w osolonej wodzie. Przestudzoną fasolkę kroję na mniejsze kawałki.
2. Kukurydzę, cebulki oraz seler odsączam z zalewy. Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję w kostkę.
3. Wszystkie przygotowane składniki sałatki przekładam do salaterki. Dodaję majonez oraz przyprawy. Dokładnie mieszam. Sałatkę podaję z pieczywem.
Do przygotowania sałatki użyłam Majonezu Kieleckiego, który otrzymałam do testowania od firmy WSP SPOŁEM. Majonez ma idealną kremową konsystencję i nie zawiera żadnych substancji konserwujących. To doskonały dodatek do wielu potraw, szczególnie przygotowanych na zimno, między innymi sałatek, przystawek czy kanapek. Majonez ma funkcjonale opakowanie. Produkt wart polecenia i zakupu.
Serdecznie zachęcam do zakupu produktów firmy WSP SPOŁEM.
Serdecznie zachęcam do zakupu produktów firmy WSP SPOŁEM.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz